Det går bra nu

Woop woop, äntligen lite fri från förkylningen. Hade en bra dag i skolan med underhållande lunch, gjorde klart matteläxan hemma, alla andra läxor under kontroll, no worries i mitt liv, nya superduper coola-snälla-roliga vänner, Gotland med statslaget imorgon, nya converse, nytt i garderoben... JAG MÅR SÅ BRA!

Haha dock kände jag och Aysha oss lite såhär när vi såg oss själva i spegeln på toaletten...
 

En aning vitare


En halvstorlek större och en väldigt starkare nyans av vitt. Efter tre fina år med de vänstra skorna välkomnar jag nu det nya paret till höger. Kommer svära ända upp till himlen dagen någon trampar på dem.

Riri

 
Jag tycker denna brud är för jävla kool, perioden när hon hade rött hår var jag kär i det, skulle också vilja våga något sånt, men jag tror dock inte jag skulle passa lika fint i det. Men speciellt det långa fina håret hon hade i Man Down, åh så fint det var. Älskar hela den musikvideon, inte det hemska våldet eller så men omgivningen och alla fina färger, speciellt havet!

Pink love


Haha ja ni ser rätt, rosa scones for the win!  Mycket roligare att äta också, allt vi gjorde var att bomba med karamellfärg.

Scones

Det är nästan en vana att baka scones när jag är sjuk, hehe.

Lite kvällsunderhållning

Ååh jag dör, det här är varför jag älskar internet!!

Eleven

Vilket är ditt drömjobb, om du inte tänker på hur mycket man tjänar? Tricky one, det finns så mycket jag vill göra! Men jag skulle så gärna vilja inspirera andra, jobb som fotograf, inredare eller författare skulle passa mig bäst tror jag.

Hur ser din perfekta söndag ut? En bra söndag är en söndag utan pluggångest. Jag hatar att dega i sängen på söndagar för då försvinner hela dagen. Jag går hellre upp tidigt, tar med systern eller några kompisar in till stan och fikar på något mysigt ställe i timmar för att sedan gå på bio och se någon man-blir-så-glad-film.

Vilket band/ artist skulle du välja att lyssna på under ett helt år? Du får inte lyssna på någon annan musik! Musikgalen som jag är.. Så svårt! Men jag skulle nog ta Coldplay, passar i alla lägen!

Vilket plagg i din garderob är din favorit? Måste väl säga att jag älskar alla mina jeans, jag är en jeans-människa för det passar till exakt allt och är alltid snyggt!

Favoritcitat från en låttext?
The worst things in life come free to us från The A Team. Älskar hur sant det är!

Vilken frisyr (hårfärg, längd osv.)skulle du ha om du fick välja själv utan att tänka på vad andra skulle tycka? Jag är så tråkig när det kommer till frisyrer, jag önskar helst bara hår ner till revbenens slut, lite självlockigt och en aning guldbrunare än vad mitt är. Då kan man göra massa håruppsättningar efter de förutsättningarna.

Om du fick välja en affär där du var tvungen att handla alla dina kläder för resten av ditt liv, vilken skulle det vara? Haha, Åhlens vafan? Nej men med risk att låta lite snobbig säger jag Tommy Hilfiger. Jag springer inte in och handlar där varje vecka men när jag väl handlar där så är jag alltid nöjd med mina köp, de har en blandning mellan vuxet, sött, coooolt och mysigt.

Vilken är den bästa Disneyfilmen enligt dig, och varför? Lätt Lejonkungen, bästa musiken, finaste historian, underbart tecknad. Älskar.

Vilken kändis skulle du helst vilja bli vän med? Blake Lively, på så sätt får jag följa med henne på inspelningarna av favoriten Gossip Girl och njuta av världens snyggaste man Ed Westwick. Och kanske låna lite kläder....

Vem av dina vänner skulle du byta garderob med? Du måste välja någon! Tami! Finaste stilen, fetaste garderoben!
 
Alla bilder lånade från Google

Enskilda Gymnasiet

Visst var jag rädd när jag själv gick in genom portarna på Enskilda men det ändrades på en minut. Man blir välkomnad på ett sätt som jag inte tror många gymnasieskolor gör. Jag kände liksom att jag hörde hemma, hela byggnaden är mysig, lite High School känsla och skolan är liten vilket ger en bra sammanhållning.
Jag älskar att gå inne i stan, komma bort från Sollentuna ett tag och få träffa nya människor på ett helt annat sätt. Jag ångrar nada sekund att jag började på Enskilda, jag har gått där i en vecka och rekomenderar den redan, det säger väl en del?

Till förvirrade nior

Till alla er förvirrade nior som ska börja välja gymnasium: Det går alltid att ändra sig! Världens går inte under och nästan allt går att fixa om ni inte skulle trivas eller så. En månad innan jag skulle börja Rudbeck, när sista antagningsdagen hade passerat så låg jag på en strand med min syster och Linnea och jag kände ingen glädje att börja gymnasiet, alla andra verkade vara övertaggade och jag förstod att det inte var rätt för mig.
 
Jag var lite rädd att säga till mamma och pappa men jag råder er; Var inte rädda, det är tre år till i skolan som det gäller och det ska kännas bra! Visst blev det en del pappersarbete att skriva nya ansökningar, välja nya skolor och så, man måste helt klart vara beredd på att lägga ner tid på bytet. Skriva mail och så och försöka övertyga skolan att just DU ska få komma in även om det står många personer i kö framför dig. Min mamma skrev upp Enskilda Gymnasiet i ett mail där hon samlat massa skolor som jag kunde söka till och jag sökte lite på recensioner, fakta och så och kände att det var rätt. Jag började där för en vecka sedan och jag har aldrig träffat så trevliga och välkomnande människor på en skola. Det är en underbar byggnad med bra skolmat, engagerade lärare, trevliga människor och som det verkar enligt andra; många roliga traditioner.
 
Är ni osäkra, rädda eller helt enkelt känner att det inte känns bra, så tveka inte att ta steget och försöka byta! Det kommer vara värt det i slutändan!
 
 

I cross my heart and I hope to die

En ny favoritlåt jag rådiggar!

Åh!

Livsdröm som aldrig kommer gå i upplevelse. Kläderna, bilarna, affärerna, husen, inredningen, samhället, uppfostringen... Åh vad jag önskar att jag levde i USA då!

I got the key

Det känns som om jag säger varannan månad att jag är tillbaka, nu är jag det i alla fall. Det var lite struligt med mitt gymnasieval men nu har allt löst sig helt perfekt och jag ska ägna ett inlägg åt det snart. Nu ska jag skriva iväg ett mail till en vän nere i Kalmar medan jag har lite fotbad. Här har ni dagens klädval!
 
Chinos/Zara - Tröja/Cos - Ballerina/Footlight - Smycken/Snö of Sweden och H&M - Väska/Longchamp
 

Lite kort om Ängsholmen

Lite kort från Ängsholmen, min kamera dog rätt snabbt ut vilket sög. Men här är lite från första dagen, OS-temadagen och lite segling. Äh, det spelar ingen roll hur mycket bilder jag visar, INGET kan förklara hur jävla underbart det är där ute. Och ni förstår nog inte alla termer här men till mina älskade skeppisar, tre av de bästa veckorna i mitt liv, bira med bira, OH JA, och såklart, APA!

RSS 2.0