Beachlife

Här har ni en bild från när vi var i Ljugarn på volleybollturnering igåe och idag har jag, Linnea och Lina pressat och fått massa färg på Hertastrande. Snackat massa seriöst om deras kommande sista år i grundskolan och eventuella änringar för mig när det gäller gymnasium, plus massa annat! Kändes bra att få ur sig massa massa tankar. Älska beachlife.

När alla andra sviker

När alla andra förändras, lämnar, byter upp sig, sviker eller försvinner finns du kvar, lika mycket syster som du alltid kommer vara, det kommer aldrig förändras. Vi har alltid varandra.

Rolling in the deep

Otroliga Adele och duktiga Maddie Jane, varsin version av Rolling in the deep.

Haircut

Woop woop, slitna toppar borta! Nej inte riktigt, men jag hade inte klippt mig på jättelänge (jobbigaste jag vet, gillar bara känslan efter) plus att jag har alla egenskaper för slitet hår; tunt, lite självlockigt och torrt. Så hon tog en decimeter, lämna lite slitet eftersom det var så mycket och så blir det återbesök varje månad hos frissan. Fick med mig en inpackning som jag kan tipsa om ifall den skulle vara bra.

Needlework

Jag har fått låna Nellies shorts idag och igår, fullkomligt älskar dem! Vet att det finns liknande på Hollsiter och H&Ms barnavdelning men de här köpte hon på tradera.

So jump


Glassigt

All in för Nellie och Lina, polkaglass för mig och Linnea. Gott gott gott!

Kallis

Jag, Linnea, Nellie, Lina och Kevin åkte in till Visby. Vi tog massor med bilder, såg Kenza och Andreas Wijk, åt gott på McDonalds, gick runt utanför Kallis och ville in och festa, glassade runt i hamnen och kollade coola båtar, fick gratis coca-cola, hittade en ny vän som blev utslängd från festen och promenera på Visbys fina gator. Vi ses imorgon igen Visby, vi diggade Kallismusiken för mycket så vi måste dit igen!

I love you

Jag i solnedgången ikväll

No worries

Bilderna från jordgubbslandet då. Hata brännässlor kan vi alla säga, men vi åt jättemycket jordgubbar och nu håller vi (haha ja, eller mamma) på med jordgubbssylt och jordgubbsglass. Det är inte alltid så dåligt att spendera sommaren på landet, det kan vara ganska underbart! Och you guys, kolla in den fina himlen på hoppbilderna!

Jordgubbar

Hade en sån himla bra dag! Nellie kom hit igår natt och idag plockade jag, Nellie, Lina och Linnea jordgubbar och tog massor med fina bilder, de kommer i nästa inlägg, nu blir det middag! Pussar

Your eyes, your eyes

Är inte så mycket för rock, det finns vissa låtar som jag älskar, typ lite av Kiss och Queen som är hur bra som helst. Men så tittade vi på VS showen och introlåten, den rockar så jäkla fett, så himla mäktig. Det är ju till och med Taylor Momsen, som spelar little Jenny Humphrey i GG, och hennes band! Kan tänka mig att den är grym att springa och powerwalka till, woho, ny favorit på spellistan på spotify!

Lol so true

Haha, nu ska ni få er ett gott skratt! Vänta tills sidan helt laddat klart och bilderna rör sig i rätt takt, ni kommer märka. Kan underhålla mig hela dagar! Och jag säger bara SISTA BILDEN LINNEA, LOL SO TRUE!
 

Gold

Lite coolt redigerade bilder från när jag och Mathilda var och bada för ltie drygt en vecka.

Kick off

Godmorgon allihopa! Har powerwalkat och när jag kom hem väntade goda jordgubbssmoothies. Dock gick det inte att sitta ute särskilt länge för solen gömmer sig bakom molnen, men allt för bildens skull. Nu: Duscha!

Throwback

Gick igenom lite bilder och hittade den här vackra från i höstas, måste ju säga att jag lyckats bra, hehe. Höstarna på Gotland är alltid så dimmiga så det blir grymt fina bilder, jag ska ge mig ut på en riktig fotorunda när det är höst igen. Men oj oj, nu är det sommar, nu glömmer vi hösten!

Day 18 – Your favorite birthday

 
Det var nog förmodligen när jag fyllde 12, allt var så enkelt och jag hade mina vänner, Max och familjen över på fika och middag och jag fick presenter som jag kommer ha som minnen för livet. Tyvärr finns det inte mycket bilder från den dagen, de jag har finns hemma på en gammal digitalkamera, så här är en lånad från weheartit.

The angels cry

Vädret vände, regn, jo man tackar så glatt. Svenska sommaren har nått Gotland... Får hoppas på strålande sol nästa vecka när Nellie är här, vill ju inte behöva sitta inne hela veckan. Tog i alla fall lite mys bilder på vår katt och omgivningen, det är ganska mysigt när änglarna gråter.

Bored to death

En glad tjej från crêperian
 
Dagens planer: Komma på dagens planer och halva dagen har gått. Woho, medalj i kreativitet till mig säger jag bara. Jag har tränat, men sen tog ett stopp i huvudet, och vädret är halvtaskigt så det går inte att sola. Känner för att baka något men jag har ju varit så duktig på senaste tiden med träningen... Äh, jag bara kör och gör en kladdkaka eller några muffins.

Hamburger

Hamburgermiddag igår med mammas hemmagjorda coleslaw och klyftpotatis - går alltid hem.

Magnolia

En av sommarens bästa presenter kom från Vickan, en superbra bakbok med recept från det berömda Magnolia Bakery som är hur bra som helst. Kommer följa mig hela livet fo sure! Jag vet inte vart den är köpt, men jag rekomderar den starkt.

VSX Sport

Jag hittade en av dessa träningsvideosar på en av mina kompisars bloggar och då bestämde jag mig för att testa den och sedan se vad mer som fanns. Det är supersnygga Victoria's Secret modellen Doutzen och hennes personliga tränare som tillsammans med sina fans satt ihop olika träningstips för rumpa, ben med mera. De är verkligen jättebra och jag tänker variera med de olika varje dag.
 
Förra sommaren var nog den lataste ever, men i år håller jag igång rejält. Mitt tips till er är att jogga eller powerwalka innan frukosten, det gör jag varje morgon och jag märker hur mycket piggare jag är under hela dagen.
För er med iPhones, ladda ner appen Runkeeper, riktigt bra.

Havaianas

Hej folket! I mitt senaste inköp, dessa otroligt sköna Havaianas åker vi in till den lilla lokala staden Hemse. Är på topp idag, har tränat hela morgonen och mår hur bra som helst! Kan visa videosarna jag använder mig av och lite träningstips senare. Solen skiner, have a good one!

VS Fashion show 2011

 
 
Ikväll blir det favorit i repris med fashionshowen från 2011 och chokladbollar med Linnea. Känns helt rätt att tjocka chokladbollar när man tittar på supersnygga änglar, får nog lite ångest...

Bakverk

Här är lite bakverk under de senaste veckorna, pannkakstårta, hallonmuffins, chokladbollar, ROSA amerikanska pannkakor (tolv på natten bara för att vi blev sugna) och så Rika riddare (nej inte fattiga, det här var någon annan variant som var rika"). Sen gjorde vi även macarones som gick åt så snabbt att vi inte hann ta kort, hehe... Japp, vi tjockar oss rejält men vi ser till att hålla konditionen uppe och imorgon blir det morgongympa med Victoria's Secret tips.

Hablingbo crêperi

Woop woop människor! Har startat dagen med en stund i solstolen och sedan åkte vi på utflykt till Hablingbo och åt på deras fina crêperie som nu nu ser bilder ifrån. Mamma åt upp sin crêp på tio sekunder, jag skojar inte, och min och Linneas, citronmarinerade jordgubbar med glass och grädde var helt gudomliga, tips till er åker till Gotland! Det finns även ett rum med massor med fina muggar och bilden ovan, den sista, så är det min kusins frus mormor, ganska coolt va? Det är tydligen ett ganska berömt motiv.

A&F remix

De flesta har väl tröttnat på Call me maybe låten men jag hittade precis en rolig remix, eller remix och remix, det är fortfarande samma låt men en bättre video, it won't let you down...

Leker gourme

Solat, shoppat, badat, lekt gourme och tittat på film, det var dagen det. Jag och mamma gick ner till hamnen när det var dags för middag och alla som känner mig väl vet att jag och räkor aldrig går ihop men hamnen vid vårt landställe här på Gotland har en fiskbil som säljer marinerade räkor, konstigt nog älskar jag dom. Så lekte lite proffsig och åt räkor och aioli som en riktig jävla matgourme, hehe, like a boss.

Believe

Herregud vad jag älskar Justin Biebers nya album Believe, riktigt lyckat tycker jag det blivit och jag lyssnar på det hela tiden, nya favoritlåtar som As long as you love me, Thought of you, Maria, Beauty and the beat och Be alright.

Start of something new

 
Bilduppladdaren krånglar, så här kommer en jag tog några månader tillbaka
 
Heeeello! Nu blir ni väl förvånade och tänker: Va, hon ska ju skriva på engelska! Men det var en kul grej jag ville testa på ett tag men jag känner att jag får ut så mycket mer i ord, tankar och personlighet om jag skriver på svenska. Så från och med nu blir det en svensk blogg här! Tänkte planera om lite här också, vad bloggen ska innehålla och så, men jag fortsätter som vanligt tills de fantastiska idéerna slagit mig.

In the harbor

We've been so much more active today than yesterday. Started the day with some jogging, ate breakfast in the local town, bought some candy at the supermarket, watched Tarzan and The Bridge to Terebithia, went to the harbor to swim, took many pictures and ate an awesome dinner! Kinda proud of ourselves, hehe!

Countryside life

Heeeey! We're having a lovely time out here, no parents, no one telling us what to do! Unfortunately the weather is not so good as we hoped so we've spent some time indoors, baking muffins, watching many good movies, reading and just chilling. Just what we need. Now me, Mathilda and Linnea are going to watch Pocahontas, have a good one!

RSS 2.0